Opplevelsestur

Opplevelsestur med servering og bålkos:
Tur med hest og vogn, eller kanefart med hest og slede gjennom et vakkert kulturlandskap. Fra gårdstunet på Midtre Olimb går turen gjennom gammel beitemark preget av einer og med mange gravrøyser fra bronse- og jernalder. Området ligger høyt og fritt med utsikt over Randsfjorden, Tyrifjorden og fjellene i vest, og med granåsene inn mot Oslo Nordmark i sør.
Underveis raster vi ved leirbålet hvor du blir servert varm gløgg (med litt sterkt i for de som ønsker) og reinklemme (reinsdyrkjøtt stekt ved bålet og surret i lefse).
Nede på gården kan vi servere dere hjemmelaget kringle og kaffe/te

KANEFART/KJERRETUR

 

Vi kjører med hest og slede eller kjerre gjennom et vakkert kulturlandskap, preget av bronsealderrøyser og einebusker. Ved en av våre bålplasser, tar vi en rast hvor vi serverer vår kjente reinsdyrskav som vi wooker på bålet, og drikke etter ønske.

 

Opplevelsestur

​​

For dere som ønsker ett litt billigere alternativ:
Vi går i fakkeltog opp til en av våre bålplasser hvor vi serverer vår kjente reinsdyrskav wooket på bålet, og drikke etter ønske.
Er det noen som ikke kan gå, får de sitte på kjerra eller sleden.
Før avreise, kan vi om ønskelig servere kaffe og kringle i ett av våre lokaler på gården.

 

 AKTIVITETER, OPPLEVELSESTUR OG MIDDAG

 

Aktiviteter etter ønske.

kanefart/kjerretur eller opplevelsestur.

Middag i ett av våre serpregede lokaler serverer vi middag etter ønske. F.eks en treretters middag med bakt røkt laks/hjortefillet med tilbehør/hjemmelaget is med strull.

Dans og bar. Levende musikk etter avtale.Vi har alle rettigheter.